effects of green tea extract capsules

effects of green tea extract capsules Tiem, kas vēlas zaudēt svaru, ir mēģinājuši dažādus pasākumus . Jums var būt darīts jūsu labākais pārāk zaudēt savu svaru . Ja tas irgadījumā , kāpēc ne jūs mēģināt iegūt labumu no zaļās tējas bagātinātāji ? Zaļās tējas bagātinātāji satur dažādas vielas, lai palīdzētu jums zaudēt svaru . Tie ietver antioksidantu , polifenoli un pat anti- kancerogēnas un vielmaiņas īpašības . Tā rezultātā , tie ietekmē jūsu vielmaiņas ātrumu . Ar jūsu vielmaiņas ātrumu pieauguma , jums būs iespēja kontrolēt savu svaru vieglāk . Neatkarīgi no pabalstiem , kā zaudēt svaru , jūs varat saņemt citas priekšrocības, piemēram, aizsargāt sevi no vēža , palielinot Jūsu organisma imūnsistēmu un pazemina holesterīna līmeni un augstu asinsspiedienu .

Zaļās tējas papildinājumi priekšrocības
Zaļās tējas dzērieni ir ļoti populāri, jo viens no labākajiem dzērieniem visā pasaulē . Ar savu pilnīgu vielām , zaļā tēja ir kļuvusi par sava veida aizsardzības līdzekļi dažādām slimībām . Kaut arī daudzi cilvēki ir informēti par priekšrocībām, zaļās tējas dzērienu , viņi nepatērē to katru dienu . Iemesls, kāpēc tie nav patērēt katru dienu mainās . Lielākā daļa no viņiem teica, ka viņiem nav daudz laika, lai sagatavotu dzērienu , no alus lai to apkalpo . Šodien, jums nav jāuztraucas par to vairs. Zaļās tējas bagātinātāji , tagad ir pieejami Jums . Tā vietā, sagatavojot sarežģītu zaļās tējas dzēriens , jūs varat vienkārši veikt bagātinātājiem . Piemaksas satur tās pašas vielas, kā tās, zaļās tējas dzēriens. Jūs varat arī saņemt dažādas priekšrocības, zaļās tējas bagātinātāji .

Vai zaļās tējas bagātinātāji Safe ?
Par zaļās tējas bagātinātāji priekšrocības ir atzīts un pierādīts no dažādiem pētījumiem . Tomēr blakusparādības piemaksu ir mazāk zināms . Blakusparādības un drošības apsvērumi ir faktiski saistīts tikai ar kofeīna saturu piemaksu. Tu labāk ņemt piesardzību no kofeīna saistīto nelabvēlīgo ietekmi . Jums ir precīzi zināt , cik daudz bagātinātāji jums par drošāku patēriņam . Blakusparādības ir trauksme, asinsspiediena paaugstināšanos, sirds ritma pieaugumu unpasliktināšanos čūlas simptomi. Ķīmijterapijas laikā , jūs labāk ierobežot patēriņu , jo tas var mazinātnarkotiku " darbību.

Cik daudz jums vajadzētu patērēt ?
Zaļās tējas ekstrakta saturs atšķiras no vienas kapsulas citiem. Tieši tāpēc , pirms tu patērē bagātinātājiem , jūs labāk pievērst uzmanību devu zaļās tējas ekstraktu . Tas ir labāk, ka jūs konsultēties ar savu ārstu pirms patērē bagātinātājiem . Jūsu ārsts ieteiks Jums piemērotu devu . Tas būs drošāk , lai jūs un jūs varat iegūt labāko priekšrocības zaļās tējas bagātinātāji .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply