benefits of green tea diet

benefits of green tea diet Zelený čaj je už dlho stala zdravé pitie pre väčšinu ľudí na celom svete v dôsledku výhod extrakt zo zeleného čaju sú v nej obsiahnuté. Zelený čaj obsahuje rôzne látky, ktoré sú veľmi prospešné pre vaše telo. Patrí medzi ne chetachins a polyfenolov, ako sú b bioflavonoidy a antioxidanty. Tieto látky pôsobia proti voľným radikálom sú príčinou rôznych ochorení, ako je rakovina. EGC (epigalokatechin gallát), antioxidant je veľmi uskutočnenie v boji proti voľným radikálom. Nasledujúce mnoho výhod extrakt zo zeleného čaju.

Ktoré vám pomôžu schudnúť
Ak sa cítite unavení bojovať za vaše chudnutie, môžete jednoducho piť zelený čaj pravidelne. Môžete mať jednu z výhod extrakt zo zeleného čaju stratiť svoju váhu. Ako už bolo spomenuté, extrakt zo zeleného čaju obsahuje ECGC antioxidant. Táto látka obmedzuje negatívny vplyv fajčenia a mastné strave. Ak budete konzumovať extrakt zo zeleného čaju pravidelne, vaše telo bude môcť zvýšiť proces termogenéza a rýchlosť metabolizmu tukov. Na druhej strane, extrakt zo zeleného čaju vám pomôže prísť o svoju váhu, a je to bezpečné. Extrakt zo zeleného čaju nespôsobí zvýšenie srdcovej frekvencie a nie spúšťať pocity úzkosti. Z tohto dôvodu, to je bezpečné konzumovať zelený čaj každý deň. Zvlášť, to môže sa budete cítiť plná a odradiť vás od jesť. Takže, ak chcete prísť o svoju váhu, prečo nezačneš každý deň pitie?

Zníženie hladiny cholesterolu a krvného tlaku
Ďalšie výhody extrakt zo zeleného čaju sú pre zníženie hladiny cholesterolu a krvného tlaku. Extrakt zo zeleného čaju je schopný znižovať hladinu cholesterolu, najmä zlým (LDL), ktorý spôsobuje zrážanie krvi. To vám tiež pomôže znížiť riziko vzniku mŕtvice a infarktu. Zelený čaj tiež zvyšuje tvorbu dobrého cholesterolu (HDL). Dobrý cholesterol pomáha odstrániť rán v tepnách, čo je pružnejšia. V dôsledku toho, že pomáha zabrániť ochorenia srdca. Tí, ktorí majú vysoký krvný tlak (hypertenzia) môže tiež znížiť riziko konzumáciou extrakt zo zeleného čaju.

Kontrola hladinu krvného cukru
Môžete sa tiež tešiť ďalšie výhody extrakt zo zeleného čaju, ako je riadenie hladiny cukru v krvi. Extrakt zo zeleného čaju obsahuje polyfenoly, ktoré je schopný znížiť množstvo amylázy produkované vo vnútri vášho tela. Amyláza je enzým, ktorý vám pomôže previesť škrob na cukor. Konzumácia zeleného čaju pravidelne každý deň vám pomôže znížiť hladinu cukru v krvi. Ako výsledok, bude to pomôže zabrániť utrpeniu diabetu.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply