cara mengecilkan paha atas dan bokong

cara mengecilkan paha atas dan bokong Kuidas kahaneb reie pakkuda maksimaalset tulemust , kui seda tõsiselt . Enamik inimesi, kes ei suuda ka neid, kes seda ei tee ebaühtlane või käsiraha .

Tõde ei ole raske , et oleks võimalik saada õhem reied , saate kitsendada reie igapäevategevustes . Näiteks kui kodus või isegi samal ajal tööl. Curious baimana teha? Alustamiseks kuulata täiesti järgmine selle kommentaariga.

 Enamiku naiste suure reie on probleem, sest see teeb neid paksuks . Sellest ülesaamiseks , proovige mõned nõuanded allpool võib pakkudalahenduse.

Koolitus vilgas
Tehes vilgas kõndida pool tundi või nii iga päev rutiinne saavadlihased toonides reied ja väike . Kiire viis on ka võimalik üle saada ja vähendavad nähtavust tselluliiti.

Koolitus sit ups
Lisaks kiire viis , koolitus sitp kuni viis minutit enne magamaminekut aitab kitsendada reide.

Trepist üles või alla
Kui töötad kontoris on mitu korrust, siis võib see olla selge eelis . Kunasõita tõstatas ka redel mitte ainult ei aita vähendada suur reied. Võite olla üles ja allaredelarv 2 x 8 .

Yoga Exercise
Tehes jooga võimlemine , saate tehatop reielihased . Me arvame, et jooga võib teha võimlemine otsene mõjureide.

Kükitades jalgadega Takistab
Selleks liikumine , peate vahend lollim kaalub 3-5 kg. Taketõstekang positsioonikäsi ees on suurenenud. Avatud jalad lai kui võimalik, siis võta võimalikult madalale , kuni reied paralleelselt põrandaga . Tehakseliikumist mitu kordateatud arvu. Tehes seda harjutust regulaarselt treenida sisemine reie , et see tihe ja kitsas .

Lamades jalg liftid kuni umbes 15 cm põrandast.
Misarv 2 x 8 aitab ka pinguta ja kahaneb reite , kui see on tehtud regulaarselt .

Eluviiside muutmine
Ebatervislik elustiil nagu kulunud palju toiduaineid, mis sisaldavad palju rasva peaksime lahutama . Perbanyak tarbivad rohelised köögiviljad ja puuviljad on rohkesti vitamiine ja kiudaineid.

Denga teeme mõned rutiinne ja nõuandeid regulaarselt , siisväike reie lihtsalt uni ära . Lisaks vähendavad kulutusi reite , võite proovida ka kaalust alla , kui sul on veel terve hulk rasva ladestumist . Have fun!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply