benefits of honey drink

benefits of honey drink Over tusen år , er honning kjent for å stille overraskende helbredende krefter . Honning er en av de mest effektive måtene å beskytte kroppen din . Sine sterke anti - bakterielle og helbredende egenskaper gjør det til et flott naturlig middel for mange vanlige helseproblemer .

Bier svelge , fordøye og gulpe nektar å lage honning , dette nektar inneholder nesten 600 forbindelser . Etter honningbier samle sin nektar de legger et enzym kalt glukose oksidase til det som en måte å bevare honning . Polyflora honning er laget av nektar fra ulike blomster , mens blandede honning kommer fra forskjellige koloniene valgte å oppnå en bestemt smak .

 Honning har en uvanlig kjemisk sammensetning , en som gjør det holde på ubestemt tid uten å ødelegge . Honning naturlig inneholder 18 aminosyrer , i tillegg til små mengder av en mange vitaminer og mineraler . Honning er ikke bare bra for helsen din, men det er bra for huden din også . Her er helsemessige fordeler av naturlig honning som vil ytterligere øke din smak for denne søte nektar .

Forebygge kreft og hjertesykdom
Honning inneholder floral flavonoider ( bioflavonoider ) mer kjent som antioksidanter som faktisk motvirker frie radikaler . Å spise honning kan redusere risikoen for hjertesykdom og forebygge kreft .

probiotiske
Honning er normalt ikke en probiotisk stoff, men det kan tjene som et prebiotikum . Snakk med legen din før du drikker noe mat for prebiotiske formål å sikre at det er trygt for deg .

vakker hud
Honey bidra til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler og lette hudens evne til å forynge . Honning fungerer som agreat anti - aging agent og fuktighetskrem .


Øk idrettslige prestasjoner
Honey leverer en betydelig ytelsesforbedring for idrettsutøvere under hard trening .

Reduser hoste og halsirritasjon
Honning har vært kjent for å berolige irritert hals foringer og redusere hoste . En studie utført ved Penn State School of Medicine på barn over en alder av to år viste at honning hjulpet dem hoste mindre og sove bedre .

Reduser magesår og andre gastrointestinale lidelser
Honning bekjemper mange gastrointestinale forstyrrelser og arbeider som en kraftig probiotiske innenfor mage-tarmkanalen .

Anti - bakteriell , anti -sopp
Honning er antiseptisk , antibiotika , soppdrepende, og antibakteriell - det aldri byttet ! De mest kraftige anti- bakterielle egenskapene til en hvilken som helst honning i verden og kan brukes til behandling av antibiotika-resistente bakterieinfeksjoner .

Balansere de fem elementene
Honning regnes å påvirke alle tre av kroppens primitive materielle ubalanser positivt . Det er også sagt å være nyttige nyttige i å forbedre synet , vekttap, urinveisforstyrrelser, bronkial astma , diaré og kvalme.

Blodsukkeret regulering
Forskere tror de gunstige effektene av honning på appetitt hormoner og blod sukker nivåer kan bidra til å forhindre vektøkning .

Helbrede sår og brannsår
Honning har vært brukt siden antikken som et middel i sårbehandling . Bevis fra dyreforsøk og noen studier har antydet at honning kan akselerere sårtilheling .

Honning og sitron også bra for kald og hoste . Vi kan bruke honning uten bivirkninger . Men , ikke gi honning til barn under ett år som den har potensial til å forårsake spedbarn botulisme .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply