manfaat manggis dan cara pengolahannya

manfaat manggis dan cara pengolahannya Mangostāna augļa priekšrocības bijis nekādu šaubu par labu veselību ikdienas. Augļi , kas ir melnā krāsā uz ādas, kas ir pienācis tā ir salda garša un svaiga. Jūs varat darīt to kā ikdienas ēdienkarti , kā papildu uzturu no augļiem .

Var veikt gandrīz visas detaļas mangostāna augļa ieguvumiem , sākot no mangostāna augļiem , mangostāna ādu , līdz sēklas . Nav brīnums, mangostāna nosaukta karaliene karaliene augļiem vai augļu .

 Kāpēcmangostāna auglis ir ļoti laba struktūra ? Tas ir tāpēc, kauztura daudzums atrasts mangostāna augļus , piemēram, katehīnu, polisaharīdus , hinoni , stilbēnu un polifenoli .

Kā citēts no blog - mangostāna - herbal.blogspot.com pabalstu catechins sastāvā konstatē piecas reizes antioksidantu nekā C vitamīna , bet Polisaharīdu un hinoni , ir pazīstams kā anti - baktēriju , tāpēc tas var pasargāt organismu no baktērijām jebkur. Abi ir arī funkcija kā vēža profilaktisko, un pēdējie stilbēni ir vielas, kas var novērst saslimšanu ar dažādu sēnīšu , kas kaitē organismā .

Šeit ir dažas priekšrocības un efektivitāti, mangostāna jūsu veselībai :

Var kavēt priekšlaicīgu novecošanos
Dabas antioksidantu atrodami mangostāna augļa saturs var kavēt organisma novecošanās procesu . Antioksidanti , kas mangostāna vienmēr noteikt audus , tāpēc mēs izskatīties jaunāki .

Var izmantot kā pretvēža
Mangostāta augļi satur ksantonu kas var funkcionēt kā pretvēža . Mangosteen mizas ekstrakts ir antiproliferatìvais inhibē vēža šūnu augšanu , papildus mangostāta mizas ekstrakta irpostītājs vēža šūnu apoptozi.

Var palielināt izturību un enerģiju
Mangostāna auglis izrādās ir svarīga loma uzsūkšanos un vielmaiņas olbaltumvielu un ogļhidrātu , kas var palīdzēt saglabāt izturību, lai mūsu ķermenis vienmēr fit .

Var barot acis, ādu un matus
Mangostāna augļi var palīdzēt padarīt ādu , acis, zobi , smaganas un matu veselīgāku .

Var samazināt sliktā holesterīna līmeni organismā
Sliktā holesterīna un ZBL ( zema blīvuma lipoproteīnu ), pārpalikums būs stick uz sienas un asinsvadus . Ko patērē mangostāna augļus var samazināt sliktā holesterīna līmeni , jo vielas ksantonu , kas mangostāna auglis .

Var novērst nierakmeņu
Šī slimība galvenokārt skar vīriešus . Novēršanai , lai izvairītos no nieru akmeņiem , jums vajadzētu patērēt mangostāna augļa tik daudz kā 3 unces vai vairāk katru dienu . Tādējādi mēs varam padarīt vairāk bieža urinēšana , tādējādi novēršot rašanos nierakmeņi .

Var izmantot kā diabēta ārstēšanai
Tas ir tāpēc, kamangostāna auglis satur vielu, kas var normalizēt asinsspiedienu , atjaunot enerģiju un samazināt lieko cukura līmeni asinīs .

Lai iegūtu vispilnīgākās labumu no mangostāna auglis , jūs varat patērēt katru dienu . Var lietot tieši vai izgatavoti svaigu sulu dzērieni . Papildus mangostāna augļa , jūs varat arī saņemt labumu no pūķa augļi kā papildinājumu citiem augļiem . Lai veicas!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply