cara menurunkan berat badan menurut golongan darah b

cara menurunkan berat badan menurut golongan darah b Πώς να χάσετε βάρος με βάση την ομάδα αίματος είναι ένας τρόπος για να πάρετε το ιδανικό σωματικό βάρος σε μια διατροφή . Χάστε βάρος με δίαιτα τύπου αίματος πιστεύεται ότι παρέχει τα μέγιστα αποτελέσματα .

Στην πραγματικότητα τύπο αίματος διατροφή υπήρξε αμφιλεγόμενη , πολλοί που συμφωνούν ή το αντίστροφο . Επειδή το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ σύνθετο και πολλοί παράγοντες που προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να πάει πάνω ή κάτω . Αλλά αν είστε intrigued από τη δίαιτα ομάδα αίματος , στη συνέχεια, ακούστε εντελώς πλήρη αναθεώρηση παρακάτω .

Γιατί είναι τύπος αίματος διατροφή θεωρείται για να βοηθήσει να χάσουν βάρος;

Ως ένα βιβλίο γραμμένο Peter J. D' Adamo , ND , με τίτλο « Τρώτε Σωστά για τον τύπο σας : Η Λύση Διατροφή για τη διαμονή εξατομικευμένη υγιείς , ζουν περισσότερο και την επίτευξη ιδανικό σας βάρος " ότι ορισμένες τροφές μπορεί να έχει ένα μενού και σε ομάδες και μπορεί να είναι μάλλον επιρροή δεν είναι καλό σε οποιοδήποτε άλλο τύπο αίματος . Αυτό συμβαίνει επειδή το αίμα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πεπτικό σύστημα και το μεταβολισμό του σώματος. Με τη γνώση των σωστών τροφών με βάση πρόγραμμα διατροφής τύπου αίματος , έτσι ώστε να μπορεί να γίνει πιο επιτυχημένη .

Εδώ είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές με βάση τον τύπο αίματος διατροφή όπως αναφέρεται από vemale.com .

Πώς να χάσετε βάρος Blood Group A
Το μενού των τροφίμων που μπορεί να καταναλωθεί ομάδα αίματος Α είναι φυτικές πρωτεΐνες , όπως η σόγια , δημητριακά ολικής αλέσεως , καθώς και βιολογικά λαχανικά κατανάλωσης Perbanyak . Επιλέξτε ένα ελαφρύ σπορ , όπως ένας υγιής τρόπος μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει το μεταβολικό σύστημα του οργανισμού .

Πώς να χάσετε βάρος Τύπος Αίματος Β
Για τον τύπο Β τύπο του αίματος , που ταιριάζουν μενού των τροφίμων είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα και το κρέας , είναι καλύτερα να αποφύγετε το σιτάρι , βύνη , το καλαμπόκι και φακές . Όπως και για τον αθλητισμό , τον τύπο αίματος Β πρέπει να τρέξει πολύ αθλητική και δεν είναι υπέρβαρα .

Πώς να χάσετε βάρος Blood Type O
O τύπος του αίματος μπορεί να καταναλώσει το μενού των τροφίμων, όπως άπαχο κρέας , τα πουλερικά και τα ψάρια . Και συμβουλεύονται να περιορίσουν την πρόσληψη των σουσάμι , ψωμί , παξιμάδια και ασορτί βαριά workouts , όπως η άρση βαρών .

Πώς να χάσετε βάρος Blood Type AB
Τελευταία για τον τύπο αίματος ΑΒ πρέπει να αποφεύγουν τροφές μενού κοτόπουλο , χοιρινό βοδινό κρέας , και περισσότερο διατεθειμένοι στο μενού θαλασσινών , ξέρετε , και το γάλα για την ομάδα αίματος ΑΒ έχει συνήθως ένα ευαίσθητο πεπτικό σύστημα . Ενώ η αθλητική φόρμα είναι ένα χαλαρωτικό άσκηση , όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός .

Δεν είναι όλα τα προγράμματα διατροφής μπορεί να χωρέσει σε όλους, κάποια επιτυχή κάποιες όχι . Για να έχετε κατά νου είναι αν το μενού των τροφίμων στο ευρύτερο σώμα των δραστηριοτήτων που κάνουμε , το σώμα σταθερή ενεργειακή πλεονεκτήματα . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σωματικό βάρος παρέμειναν αμετάβλητες ή ακόμη και να είναι σε θέση να οδηγούν . Καλή διασκέδαση !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply