cara mengecilkan perut buncit bagi pria

cara mengecilkan perut buncit bagi pria Υπάρχουν σημαντικά βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για το πρόγραμμα πώς να συρρικνωθεί λίπος στην κοιλιά που κάνετε . Αν είστε απρόσεκτοι με αυτό τον τρόπο , το ιδανικό λεπτό στομάχι μπορεί να είναι απλώς ένα όνειρο .

Έχοντας ένα επίπεδο στομάχι και έξι πακέτο είναι ένα όνειρο όλων των ανθρώπων , όχι μόνο άνδρες αλλά και γυναίκες . Με έχοντας ένα λεπτό στομάχι μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη . Ωστόσο, για να αποκτήσετε αυτά τα αποτελέσματα , πολλοί άνθρωποι μέσα από την στιγμή ότι ένα τέτοιο ria λιμοκτονούν . Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να κάνετε τα εξής .

Βελτιώστε τη διατροφή
Η διατροφή είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στο στομάχι συρρικνωθεί ή να χάσουν βάρος . Όπως σκληρά, όπως και κάθε άσκηση που κάνετε δεν θα δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα εάν η διατροφή σας είναι ακόμα ένα χάος . Για παράδειγμα, μπορείτε να εξακολουθούν να καταναλώνουν δέκα κομμάτια από τηγανητά τρόφιμα κάθε μέρα ή άλλο . Περιορίστε υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά πηγές πρωτεϊνών ή τηγανητά , και να αντικαταστήσει την πηγή υδατάνθρακα με σύνθετο υδατάνθρακα όπως το καστανό ρύζι ή πλιγούρι βρώμης . Επιπλέον, πολλαπλασιάζονται επίσης, καταναλώνουν λαχανικά και φρούτα .

Κάψτε το λίπος πρώτα
Εάν έχετε λίπος στην κοιλιά και να κάνει sit ups , τότε θα είναι λάθος στρατηγική . Καθίστε ups δεν μπορεί να κάψει λίπος, όπως κάθονται ups ή τη μορφή χρησιμεύει για να sculpt κοιλιακούς μυς σας, έτσι ώστε πιο sixpack . Αν είστε αναγκασμένοι να κάνετε κάθονται ups , τότε μπορεί να είναι άχρηστο , επειδή μυς του στομαχιού σας δεν θα είναι ορατό λόγω της καλύπτονται από την περίσσεια λίπους . Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάψετε το λίπος πρώτα Degan κάνουν καρδιο ασκήσεις όπως το τρέξιμο , η ποδηλασία , ή το κολύμπι.

Αλλά αν δεν έχετε πολύ χρόνο για άσκηση , τότε μπορείτε να δοκιμάσετε High Intensity Interval Κατάρτισης ή HIIT που μπορεί να κάψει λίπος αποτελεσματικά .

Περάστε τα ups καθίσει και να κάνετε τις ακόλουθες ασκήσεις
Μήπως το στομάχι σας να αρχίσει να διαβρώνουν και λίγο ορατή αλλαγή ; Αν ναι , τότε τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να γλυπτική στομάχι σας να κάνει το βλέμμα πιο όμορφη . Σας συνιστούμε να μην βιαστούμε να κάνετε κάθονται ups κίνηση . Εκτελέστε multijoint κινήσεις, όπως καταλήψεις ή να τραβήξει μέχρι τους κοιλιακούς μυς πιο αποτελεσματικά από ό, τι κινήσεις απομόνωσης , όπως sit- ups . Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κρίσιμη στιγμή ποδήλατο .

Με τον τρόπο κάποια από τα παραπάνω βήματα , τότε το λίπος της κοιλιάς μπορεί να διαβρωθεί σιγά-σιγά . Μην ξεχάσετε να εξισορροπηθεί με έναν υγιεινό τρόπο ζωής , έτσι ώστε να μην ασκούν μάταιη . Αν αγαπάτε τα σπορ , όπως το μπάσκετ , το ποδόσφαιρο ή το τρέξιμο , τότε θα είναι λίγο πιο κοντά στην betuk sixpack στομάχι , λεπτό και όμορφο . καλή τύχη

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply