benefits of lemon water during pregnancy

benefits of lemon water during pregnancy Πολλοί ειδικοί σε θέματα υγείας συμβουλεύουν να πίνετε ζεστό νερό με χυμό λεμονιού , λίγο μετά το ξύπνημα . Παρά το γεγονός ότι δοκιμάζει ξινό , λεμόνι φρούτα είναι ένα τρόφιμο που είναι αλκαλικό , το οποίο μπορεί να διατηρήσει την ισορροπία του pH του σώματος να διατηρείται και να προστατεύεται από την υγεία των διαφόρων ασθενειών . Αυτό είναι κάποιος άλλος λόγος που συνιστάται να πίνουν ζεστό νερό λεμόνι το πρωί .

1 . Tonic Ήπατος
Οι ασκούμενοι συνδυασμός τροφίμων , Erikar Lebang είπε , νερό με χυμό λεμονιού το πρωί είναι πολύ καλό για τη διατήρηση της υγείας του ήπατος . Μετά από μια νύχτα της εργασίας για να φιλτράρει τις τοξίνες στο σώμα από ανθυγιεινά τρόφιμα , το συκώτι χρειάζεται ένα τονωτικό για να διατηρήσει τη λειτουργία της . Το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσει «δώρα» στο ήπαρ , αλλά φροντίστε να μην τρώτε τίποτα 20 λεπτά πριν ή μετά την κατανάλωση .

2 . Αντικατάσταση υγρών ηλεκτρολυτών
Τη νύχτα , το σώμα είναι αφυδατωμένο για περίπου 6-7 ώρες . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συχνά την αίσθηση υποτονική , όταν ξυπνάτε το πρωί . Πόσιμο νερό από μόνο του δεν είναι αρκετό , θα πρέπει να το αντικαταστήσει με ένα υγρό ηλεκτρολύτη . Αντί να πίνουν εμφιαλωμένα ποτά που περιέχουν ηλεκτρολύτες , θα είναι πιο υγιείς , αν τα τρώτε από φυσικές πηγές . Οι ειδικοί διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής dr . Φαίδων Λ. Thoruan λένε , το χυμό λεμονιού δίνει το αποτέλεσμα ως « ηλεκτρικό » για το σώμα . Κάντε το σώμα γίνεται πιο φρέσκο ​​και πλέον υπνηλία μετά το ξύπνημα .

3 . Βελτίωση της αντοχής του σώματος
Εσπεριδοειδή , συμπεριλαμβανομένων λεμόνια υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Λεμόνι περιέχει επίσης αντιμικροβιακούς παράγοντες αποστάσεις και της επίθεσης του ιού που προκαλεί κρυολογήματα και τη γρίπη . Επιπλέον προς το ασκορβικό οξύ που περιέχεται στο νερό λεμονιού βοηθά επίσης την απορρόφηση του σιδήρου είναι να αυξήσουν την αντοχή .

4 . Διατήρηση υγιών πέψη
Πηκτίνη, ένα είδος διαλυτές φυτικές ίνες που βρίσκονται στα λεμόνια βοηθήσει στη μείωση της πείνας και να κάνει το στομάχι αισθάνονται πλήρη πια . Fiber στα λεμόνια διατηρούν επίσης υγεία του πεπτικού συστήματος με το να απαλλαγούμε από τις ουσίες , καθώς και το υπόλοιπο των τροφίμων δεν είναι χρήσιμο για το σώμα από μέσα από το χώμα .

5 . Παραγωγή Ενέργειας
Δεν χρειάζεται πλέον να καταναλώνουν ενεργειακά ποτά σε δοχεία που περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες , τεχνητά αρώματα και συντηρητικά . Υπάρχει μια επιλογή που είναι πιο φυσικό και υγιεινό να κάνει το re -powered, δηλαδή με το χυμό λεμονιού . Λεμόνι νερό βοηθά στην ενυδάτωση και την κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα , έτσι ώστε να αισθάνονται πιο ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια .

6 . Επιτάχυνση του μεταβολισμού
Όπως περιγράφηκε προηγουμένως, το λεμόνι βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος και οι δαπάνες αυτών των τοξινών επιταχύνουν επίσης την καύση του λίπους ταυτόχρονα . Μεταβολισμός του σώματός σας για να κάψετε θερμίδες και λίπος ακόμα και να αυξηθεί όσο το 33 τοις εκατό benefits of lemon extract on skin .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply