benefits of keeping honey bees

benefits of keeping honey bees Ősidők óta , a méz hívják , mint az egyik szépség titkai a nők , különösen a nők az egyiptomiak . Szerintük a tartalma a méz is, hogy az arc rugalmas és mentes a pattanások .

Mint idézett a Type F , az asszonyok a görög , a római és az ősi egyiptomiak mindig a mézet különböző szépségápolási rutin. Azt hitték, hogy a méz vegye számos előnnyel jár , hogy az egészség és szépség a bőrt.

A méz természetes nedvesítőszer . Ez azt jelenti, hogy a méz is vonzza a víz , és tartsa a réteg bőr olyan hidratált és rugalmas. Honey is tartalmaz fertőtlenítő , amely gyógyítja a bőrt és a pattanások .

A tartalom a vitaminok és ásványi anyagok, attól függően, ahol a mézet előállították. Ez azért van, mert a nektárt a virágok nőnek minden régióban más és más. Általánosságban , a méz tartalmaz B-komplex vitaminokat , kálium -, amino- savak, mikrotápanyagok. És gazdag antioxidánsokban , ami kiváló mézet a szépség.

Van egy széles körű test -és arcápoló termékeket tartalmazó méz a piacon. De ha azt akarjuk , hogy add meg a saját mézet otthon ápolási termékek , szüksége van egy vastag hidratáló ezek keverékét.

Az arcpakolás , keverjük össze 2 evőkanál méz , 2 teáskanál tej és meleg a mikrohullámú . Alkalmazza az arcon és hagyjuk 10 percig . Ezután öblítsük le meleg vízzel. Vagy lehet keverésével 1 teáskanál méz , 1 teáskanál tejpor és 1 tojássárgáját , keverjük, amíg sűrű és sima , valamint olehkan az arcon .

Nem csak jó az arc és a test bőrét , a méz is hasznos a haj . Ha azt szeretnénk, hogy a méz , mint a légkondicionáló , keverjük össze 2 evőkanál méz, fél friss avokádó olaj , 1 teáskanál olívaolaj , vagy hidratáló , mint a jojoba . Gyengéden masszírozza a száraz hajra , és hagyjuk 30 percig, és mossuk .

Mint az Ön számára, akik szeretnék, hogy puha ajkak és elpirult , keverjük össze néhány csepp méz az ajakbalzsam . Jelentkezés éjszaka , és akkor úgy fogja érezni, lágyabb száját , amikor felkel az ágyban .

Nem sok mellékhatás nyert méz . De ha allergiára hajlamos , vagy még soha nem próbáltam korábban méz , méz alkalmazza a belsejében a könyök , és nézd meg, van egy specifikus reakció .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply