benefits of lemon crystals

benefits of lemon crystals
Sitruuna on paljon oranssia käytetään eri syistä . Sari leikattaessa ja kuoritut hedelmät voidaan käyttää hoitamaanerilaisia ​​iho -ja terveysongelmia . Runsaasti sitruunahappo , sitruuna - terävä aromi epäillään aiheuttavan närästystä kun kulutetaanaamulla .

Kuitenkintutkimus kertoo , kuten lainattu BoldSky.com , joka kääntyy sitruunat hyvä näin kulutetaanaamulla , joiden avulla voit laihtua ja ruumiin mendetoks . Sitruunan mehu käytetäänluonnollinen ainesosa , sekoittaa muiden hedelmien tai kulutetaan itse .

Lisäksi nämä ovat joitakinetujakulutus sitruuna vettä aamulla :

Laihtua

Juominen sitruuna vesi voi auttaa sinua laihtua . Temppu on puristaa sitruunan suolakurkkua ja lisää nelasillinen lämmintä vettä . Lisättyä sokeria kulutusta etukäteen .

Detox

Lemon suosittuluonnollinen detox päästä eroon myrkkyjä kehossa . Samalla tavalla, mengonsumsinya käyttää lämmintä vettä ilman sokeria .

Mendetox maksan

Sitä paitsi mendetox ruoansulatusta , sitruuna liian voimakas mendetox maksan . Kulutuksen kanssa sitruunamehua , niin voit lisätäentsyymien maksassa asti lisääntynyt virtsaaminen ja munuaisten puhdistaa .

Selviytyminen hengitysteiden ongelma

Lemon juoda aamulla auttaa ratkaisemaan ongelman hengitys . Varsinkin te, jotka kärsivät astmasta ja allergioista . Lemon vesi auttaa poistamaan limaa .

Hoitaapaistaa

Sitruuna ja mendetoks puhdistaaiho niin iho näyttää kirkkaampi ja puhtaampi . Varsinkin te, jotka kärsivät tulehtunut akne ongelma , on suositeltavaa kokeilla tällä tavalla .

Koskaanti -aging

Ehkäisee ennenaikaista vanhenemista halpoja , ja voit käyttää sitruunan sitrushedelmien ainesosia . Luonnollisesti nämä ainesosat muodostumisen estämiseksi ryppy viivojakasvot.

Huolehtiminen suun terveyteen

Sitruuna on myös luonnollinen aine puhdistaa suun ja estää pahanhajuista hengitystä. Minimoi haittaahampaita ja hampaiden kipua .

No , odota lisäksi he menivätsupermarket , supermarket tai perinteisillä markkinoilla , joten älä unohda ostaa sitruunat .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply