cara memutihkan kulit tubuh dengan cepat tanpa efek samping

cara memutihkan kulit tubuh dengan cepat tanpa efek samping Hogyan fehéríti bőrt mellékhatások nélkül természetesen nagyon biztonságos a használata a kémiai -alapú termékek , amelyek nem világos. Ez általában a kémiai termékek közvetlen és azonnali hatást. Azonban , meg kell jegyezni, hogy a hosszú távú mellékhatásai , amelyek károsítja az egészséget.

Meg kell tudni, hogy a fehérítő termékek ígérő szállít azonnali eredményeket veszélyes kockázatot. Mert lehet a termék menggandung higanyt vagy hidrokinon vannak tiltva a kormány.

Hogy elkerüljük a káros mellékhatásokat, akkor használhatja a következő természetes összetevőkből áll, mint idézett vemale.com .

jicama
Yam már hitt , és azóta széles körben használják az indonéz nők elvégzésére bőrápolás. Bengkoang tartalmazó pachyrhizon , rotenon , B1-vitamin és a C-vitamin is viseljen maszkot bengkoang rendszeresen távolítsa el a fekete folt az arcon miatt pattanások és fehéríti a bőrt .

papaya

Papaya gyümölcs, kiderül, hogy a nagy előnye a szépség . Papaya tartalmaz hasonló összetevőket alfa- hidroxi-sav , amely fehéríti az arc is csökkenti az arc a ráncokat . Ön rutinszerűen használja a papaya maszk a maximális eredményt.

tej

Használhatja teljes tej fehéríti a bőrt. Fehéríti a bőrt , akkor lehet alkalmazni a friss tehéntejet , hogy már főtt az arca. Ezután hagyjuk állni 15 percig, majd öblítsük le meleg vízzel .

Természetes összetevői jobbak, mint a termékek, használjon vegyszereket . Érdekli próbál egy természetes anyag fölött ?

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply