khasiat daun sirih untuk obat jerawat

khasiat daun sirih untuk obat jerawat В предишна статия , дамите са се научили различно съдържание в листата бетел и няколко ползи. Ползите от бетел листа Ladies не само това, има няколко други ползи от бетел листа е жалко, ако сте пропуснали .

От страница lensaindonesia.com , спомена, че съдържанието на антисептик в бетел листа преварена вода е не само полезно за почистване на части на устната кухина , но не на последно място , съдържанието също е добър антисептик за поддържане на здрави женски органи.

Дами доста вари 7-10 бетел листа и да използват преварена вода да си измиеш женски органи с цел да се избегне голямо разнообразие от бактерии и миризми .

Не само това, преварена вода бетел листа, особено червено бетел ефективен за лечение на диабет , понижаване на кръвната захар , подагра , хепатит и други болести инча

Red бетел полезен не само като антисептик и лекове за болести при тежка , дори незначителни заболявания като кашлица също може да бъдат разгледани с бетел листа.

От страница ancaran.com , заяви, че начина, по който да се направи това лекарство от бетел листа е както следва :

подготвя 15 парчета прясна бетел листа , пресни Срок за Кола 10 листа , 10 листа пресен ciplukan и мед на вкус.

Как да го направи много лесно , cukuo чрез варене всички листа с 5 чаши вода, докато останалите две чаши вряща вода, както много. След това , преди да се пие , смесете с мед на вкус.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply